Zaterdag 13 april gaan de boten weer te water. Het is dus de hoogste tijd om te schilderen, poetsen en schoon te maken.

Een aantal boten die gedurende de winterperiode in het water zijn blijven liggen staan vol met water of liggen nog in de “wintermodus”.

Graag verzoek ik alle ligplaatshouders om hun boot rond 13 april vaarklaar te maken. Dat wil zeggen het winterdekzeil verwijderen, schoonmaken en de mast erop zetten zodat onze haven er weer tiptop uit zal zien.

Daarnaast wil ik aandacht vragen voor ons havenreglement waarin vermeld staat dat iedere ligplaatshouder verplicht is er zorg voor te dragen dat zijn vaartuig deugdelijk afgemeerd dan wel gestald wordt en het in een verzorgde toestand achter te laten.

Dan kunnen we weer vol trots genieten van de zomer en onze vereniging.

Namens het haventeam,

Robert Lubbers