Op 31 maart gaat de zomertijd weer in. Dat betekent dat het ’s avonds langer licht blijft en dat we dus weer op woensdagavond kunnen gaan zeilen.

Hoewel de Woensdagavondwedstrijden op 1 mei beginnen gaan we, net zoals vorige jaren, in april trainingswedstrijdjes varen. Rond 19.00 uur kiezen we een in-de-windse boei uit en starten we door middel van een “hazenstart”.

Dus wil je goed aan de start komen in mei? Kom dan lekker varen! En na afloop gezellig wat drinken en eten bij onze gastheer Niels van der Wende (ben je geen vaste “woensdagavondeter” meld je dan even aan bij Niels door middel van een appje naar 06 13 38 41 80  of via de mail email hidden; JavaScript is required.

Binnenkort gaat de inschrijving voor de Woensdagavondwedstrijden open. Houd de website dus in de gaten en klik hier voor verdere informatie.