Exclusief voor RZV-leden en leden van watersportverenigingen in Rotterdam e.o. vertonen wij op zondag 10 februari  om 16.00 uur de film “Karakter tonen”. 

In deze film wordt aan de hand van interviews met Bouwe Bekking, Carlo Huisman, Simeon Tienpont, Annemieke Bes en Carolijn Brouwer het verhaal van de afgelopen Volvo Ocean Race 2017-2018 nog één keer verteld. Per etappe worden de hoogte- en dieptepunten belicht. Van de moeizame start van team Brunel, dat zich gedurende de race wist terug te vechten. Het drama van team Sun Hung/Scallywag dat bemanningslid John Fisher verloor in de zuidelijke oceaan. Tot de allesbeslissende klap die Dong Feng met Carolijn Brouwer uitdeelde in de laatste etappe naar Scheveningen

‘Karakter tonen’ is een adembenemende documentaire die je dankzij prachtige beelden en aangrijpende interviews de VOR 2017-2018 opnieuw en intens laat meebeleven. De film duurt maar liefst 2 uur en 11 minuten, waarvan u elke seconden van zult genieten!

De film is vrij toegankelijk, maar aanmelding is verplicht. Mail naar email hidden; JavaScript is required

Op woensdag 20 februari 20:00 uur vertoont ook KR&ZV De Maas deze film. Opgeven kan bij het secretariaat, email hidden; JavaScript is required, of telefonisch 010 413 8514.

Zie ook:
https://player.vimeo.com/video/299650269
https://www.zeilen.nl/zeilen-tv/de-volvo-ocean-race-2017-18-in-12-minuten/