Onderstaande kandidaatleden zijn uitgenodigd voor de eerstvolgende ballotageavond op 16 januari.

  • Rob van der Cammen, 60 jaar uit Rotterdam. Rob woont in Kralingen en heeft ooit als 12-jarige jongen het zeilen op de Kralingse Plas geleerd bij scoutingvereniging Stella Maris. Een aantal keren heeft hij de RZV bezocht, o.a. bij het skûtsje Silen doordat zijn neef Ton ook lid is van de RZV. Hij wil graag met een ligplaats voor zijn Sailhorse bij de vereniging.
  • Kees Ras, 58 jaar uit Rotterdam. Kees is door een vriend geattendeerd op de RZV en heeft het afgelopen jaar een paar keer met hem gezeild op de Kralingse Plas. Hij wil graag een ligplaats voor zijn Efsix bij de vereniging.

Bovenstaande kandidaatleden zullen woensdag 16 januari aanwezig zijn op de vereniging voor een kennismakingsgesprek met onze ballotagecommissie. Heeft u bezwaar tegen hun toekomstig lidmaatschap? U kunt dit schriftelijk of per e-mail melden bij de secretaris.

De secretaris