De uitreiking van de Sport Awards Rotterdam-Rijnmond is op maandag 11 februari tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament in Rotterdam Ahoy.

De genomineerden voor de awards zijn inmiddels bekend gemaakt waaronder Carlo Huisman, lid van de RZV. Carlo zeilde mee met Team Brunel tijdens de Volvo Ocean Race en behaalde met het team de derde plaats.

Het Rotterdam Offshore Sailingteam (ROST) is genomineerd voor de sportploeg van Rotterdam door een bronzen medaille tijdens het WK zeezeilen in de IRC/ORC-klasse en de titel Nederlands kampioen in de IRC1-klasse te behalen. Hoewel het ROST-team bestaat uit leden van “De Maas” heeft Kim Bos tijdens dit Nederlands kampioenschap deel uitgemaakt van het team.

De uitslag hangt voor 50% af van het aantal stemmen van de publieksjury. Ga daarom naar www.rijnmond.nl/sportawards en breng je stem uit vóór 31 januari.

foto: Rich Edwards/Volvo Ocean Race