Onderstaande kandidaatleden zijn uitgenodigd voor de eerstvolgende ballotageavond 21 november.

  • Gerben van As, 43 jaar, woont in Rotterdam. “Mijn achtergrond is oud-Skadi-lid (tijdens studie in Rotterdam) en na 12 jaar Utrecht nu alweer 1,5 jaar wonend in Rotterdam, Kop van Zuid”. Gerben is opgegroeid met watersport in Doorn (windsurfen en roeien, recreatief zeilen meestal Harderwijk) en heeft vier competitieve broers. Hij heeft veel zin om zich vanaf de RZV op het water te gaan begeven (het liefst met nog een te kopen eigen zeilbootje). Daarnaast een mooie eigen polyester wherry, dubbelskull, die hij graag op de wal zou willen stallen.”
  • Frans Engels, 55 jaar, woont sinds kort in Rotterdam: “Graag zou ik in verband met mijn verhuizing naar Kralingen lid worden en een ligplaats verwerven voor een sloepje van 3.90 x 1.70 meter”
  • Giacomo Pellicioli, kort geleden verhuisd naar Rotterdam. “I’m a Laser sailor from Venice, Italy and I recently moved to Rotterdam for work. I will live in this beautiful city for a few years and I’m looking for a place where I can enjoy Laser sailing and other water sports with my family during my free time. I understand that your Club has many Members who sail and race on Lasers on a regular basis. It seems that your Club in Kralingse Plas is really the best place”.

Bovenstaande kandidaatleden zullen woensdag 21 november aanwezig zijn op de vereniging voor een kennismakingsgesprek met onze ballotagecommissie. Heeft u bezwaar tegen hun toekomstig lidmaatschap? U kunt dit schriftelijk of per e-mail melden bij de email hidden; JavaScript is required.

De secretaris