Op 20 en 21 oktober zal het Nederlands Kampioenschap Teamzeilen voor Verenigingen plaatsvinden vanaf de RZV! Een mooi  evenement waar veel zeilers op af komen.

De RZV zal zelf ook deelnemen met een team in de Maxfun- klasse als ook een team in het kampioenschap voor zeilers <18 jaar, in de RS Feva.

Tijdens dit evenement zeilen verenigingen uit heel Nederland in teams van twee boten tegen elkaar in korte wedstrijdjes van ongeveer 15 minuten. Wie het laatst over de finishlijn gaat verliest de wedstrijd. Met een hoop zeiltechnische skills maar ook tactische trucs en regelkennis is het zaak de tegenstander te slim en te snel af te zijn. We nodigen iedereen van harte uit om de wedstrijden vanuit het clubhuis te bekijken!

Wil je dit evenement vanaf de 1e rang meemaken? Meld je dan aan om te helpen als vrijwilliger! Je kunt mee het water op en het spektakel van dichtbij aanschouwen, maar ook op de wal is het fijn als we de wedstrijdzeilers kunnen ondersteunen. Aanmelden kan via email hidden; JavaScript is required