Eindelijk wind!!!! En hoe, voor de meeste zeilers wel weer even wennen.

Omdat het de laatste weken om sprintwedstrijden gaat, wordt er toch wel wat scherper gestart met als gevolg dat er wel een aantal UFD’s vielen. Wilmar trok de dagoverwinning naar zich toe met een tweede, vierde en derde plaats. 

Volgende week weer de laatste avond met wederom een short course: Start – Bovenboei – Spreader – Finish.

Zo spoedig na de wedstrijden zullen de prijzen voor de Laser Standaard en Olympia jollen worden uitgereikt. 

Wanneer het weer het toelaat zullen er zeker nog in het najaar op zondag een aantal Lasers komen varen ter voorbereiding op de Boterletterwedstrijden. De bedoeling is wel dat er nog een aantal trainingen georganiseerd zullen worden. Dus houd goed de website in de gaten!

Klik hier voor de uitslagen.