Dit najaar wordt er weer evenals in 2017 en het afgelopen voorjaar een volwasseneninstructie georganiseerd.

De voorgaande series waren een groot succes en voorzien duidelijk in een behoefte binnen de RZV. De najaarsserie bestaat uit 5 zondagmiddagen en na afloop eten we gezamenlijk in het clubhuis. Voor de lessen kan de RZV gebruik maken van de Valken van de studenten.  De groepen worden ingedeeld op niveau van starter tot gevorderde zeiler. Iedereen oefent de vaardigheden op zijn eigen niveau.

De geplande data zijn 30 september en 7, 14 en 21 oktober. Vlak voor de start laten wij weten of de serie van start kan. Het daadwerkelijk doorgaan van de serie is namelijk afhankelijk van de beschikbaarheid van voldoende instructeurs. De inschrijving wordt binnenkort geopend via de website.

Oproep voor instructeurs
Vanwege het succes van de volwasseneninstructie die we samen met de RSZV vormgeven is het noodzakelijk dat er meer instructeurs vanuit de RZV bijkomen. Dat is ook nodig om de volwasseneninstructie de komende jaren te kunnen continueren en te laten groeien. Er zijn genoeg leden die goed kunnen varen en het is leuk en gezellig om de vaardigheden op nieuwe leden over te brengen. Natuurlijk ben je ook een middag lekker in de buitenlucht en ontmoet je nieuwe mensen. Laat twijfel of je geschikt bent je aanmelding niet in de weg zitten, wij kunnen je helpen en begeleiden in je ontwikkeling als instructeur. Je legt je ook alleen vast voor de dagen die je als beschikbaar opgeeft.

Organisatie
Deze oproep geldt ook voor het versterken van de instructiecommissie voor de VI. Een bescheiden inzet is hierbij voldoende maar het is belangrijk dat we de organisatie over meerdere mensen verdelen.

Aarzel dus niet en meld je als instructeur of voor de organisatie aan op het e-mailadres: email hidden; JavaScript is required.  Als je vragen hebt dan beantwoorden wij die natuurlijk ook graag.

Met zeilersgroet,

Rolf en Emma
(commissie volwasseneninstructie)