Op 20 en 21 oktober is het weer zover: het NK Teamzeilen voor Verenigingen! En de RZV doet dan zeker weer mee!

Ook dit jaar weer op de Kralingse Plas, nu vanuit de RZV, de ideale locatie om je familie en andere fans mee te nemen om de wedstrijden te bekijken en een lekkere dag/weekend te hebben in het Rotterdamse. 

Het NK Teamzeilen voor Verenigingen wordt weer verzeild in de Maxfun’s en het NK Teamzeilen voor Verenigingen U18 (Under 18) in RS Feva’s.  

Heb je wedstrijdervaring en zou je mee willen doen? Meld je dan voor 1 oktober aan bij email hidden; JavaScript is required en vermeld je motivatie en ervaring. Uit de aanmeldingen zal een team samengesteld worden. Mogelijk zal in de weken ervoor nog een training plaatsvinden. 

Rond de laatste wedstrijdjes op zaterdag wordt de muziek en de borrel gestart en aansluitend kan er gezamenlijk (op eigen kosten) worden gegeten. Als je mee wilt doen (gezellig!), meld je dan uiterlijk donderdag 18 oktober vóór 12.00 uur per mail aan via email hidden; JavaScript is required met je naam, mobiel nummer, vereniging en het aantal mensen dat mee wil eten (aanhang ook welkom).

Kijk voor meer informatie op de website van het evenement: www.nckteamzeilen.nl