Inmiddels acht wedstrijden gevaren. Afgelopen woensdag was het weer een zomerse avond met maar liefst 34 Lasers, vijf Olympiajollen en twee Laser 4.7 aan de start.

Tijdens de eerste wedstrijd stond er nog een lekker lopend windje. Net voor de tweede wedstrijd van de Lasers draaide de wind maar kon er nog na een korte uitstel een wedstrijd gevaren worden die bij de benedenboei afgekort werd.

Bij de Lasers gingen de eerste plaatsen naar Martine en Christopher. Bij de Olympiajollen won Ton twee keer en Ghislaine en Finn wonnen ieder een wedstrijd.

Helaas staan er nog vele zeilnummers tussen de uitslagen waarvan de zeilers nog niet hebben ingeschreven. Het verzoek is om dit snel via de website te regelen. Wanneer je slechts een aantal keren mee wilt doen, kun je ook inschrijven voor 2 “losse” wedstrijden. Dat is gratis. Wanneer we zien dat er meer gevaren is aan het eind van de serie wordt een aanvullende rekening verzonden over de gevaren wedstrijden.

Let op!! Volgende week gaan de wedstrijden niet door in verband met het Skûtsje Silen. Natuurlijk is iedereen welkom om

Uitslagen zijn hier te vinden.
WA-comité