Onze gastheer Hennie Louw heeft met zijn gezin besloten hun bestaan elders op te bouwen. Zij gaan op Texel wonen en werken. Hier willen wij u persoonlijk en direct over informeren. En wij vragen gelijk uw hulp om goede opvolgers te “scouten”.

Na jaren die goed zijn geweest voor Hennie en voor de RZV-leden komt nu het afscheid. Wij vragen u als lid om mee te denken naar geschikte opvolgers of manieren om die te vinden.

Hennie heeft als gastheer op plezierige wijze de horeca en gezelligheid nieuw leven in geblazen. Wij kijken met hem terug op mooie jaren die goed zijn geweest voor de RZV en voor Hennie.

Wij doen ons best om per deze zomer een opvolger/ster te vinden zodat zij vanaf de zomer volledig op Texel kunnen starten en de horeca voor de RZV-leden geborgd is.

Aan u als lid vragen wij hulp om voor de RZV en onze gasten een goede nieuwe gastheer of -vrouw te vinden. Het is parttime werk met voldoende inkomen voor iemand alleen, of als tweede baan voor een stel/gezin.

Buiten de RZV-openingstijden en de donderdagse RSZV-avond is er ruimte voor 12 externe evenementen en diners voor leden en hun gasten. Enkele kernwoorden voor een geschikte kandidaat zijn: gastvrij voor eenieder, ondernemend, horeca-ervaren, creatief en verenigingsgevoel. Een gastheer/vrouw wordt als ZZP-er gecontracteerd met een overeenkomst.

Een aanvulling met wat taken/klussen voor het gebouw of de haven is bespreekbaar.

Heeft u ideeën over geschikte opvolgers, manieren om die te vinden? Ze zijn van harte welkom om contact op te nemen met Marijn Romer via email hidden; JavaScript is required. Ook vragen en reacties zijn welkom.