Als vereniging willen wij onze leden ondersteunen in hun ontwikkeling in de watersport!

De RZV combineert twee dingen die wij heel belangrijk vinden: plezier en ontwikkeling in de watersport voor leden en opleiding van jeugd in zelfstandig (wedstrijd)zeilen.

Leden die plezier hebben in jeugdbegeleiding en zich daarin willen bekwamen mogen meedoen aan een traject om zich te ontwikkelen. Daarin begeleiden zij jeugd in hun eerste stappen in het zeilen en worden tegelijk zelf begeleid en opgeleid tot gediplomeerd trainer (“kaderopleiding” noemt CWO dat). Wij hanteren hiervoor de internationaal erkende CWO methode van het Watersportverbond waarmee al vele trainers en kinderen op de RZV met plezier en succes zijn opgeleid.

Als vereniging ondersteunen wij onze leden graag als zij deze ambitie hebben. Zowel in het bieden van een (opleidings)plek als trainer als in het voor onze rekening nemen van de opleidingskosten voor zo’n traject.

Als dit jouw passie raakt en je bent nieuwsgierig genoeg om te kijken hoe dit voor jou kan werken: neem contact op met Emma Dieleman via email hidden; JavaScript is required