Doe je voordeel bij web aankopen. Voor jou EN de RZV!

De RZV heeft in Qlik2Shop nog een sponsor gevonden. Als je af en toe iets koopt via het internet kan je korting krijgen. Een stukje van de korting gaat naar de RZV.

Hoe werkt het? Je maakt een account aan bij Qlik2Shop. Wellicht heb je al een account. Je zoekt de webshop waar je je aankoop wilt doen, klikt hem aan, en je doet je bestelling. Daarna volgt de bonus vanzelf.

Hoe werkt dat? Qlik2Shop is een verkoopkanaal voor meer dan 700 webshops. Daarom krijgt Qlik2Shop commissie. Een deel van die commissie wordt doorgegeven naar jou en een stukje naar de RZV. De bonus voor jou bedraagt tussen de 2 en 6%. Deze bonus kan je in cash laten uitbetalen!

Om een account aan te maken klik hier.
Vragen? Stel ze hier: email hidden; JavaScript is required