Zondag 26 november zal Duko Bos een presentatie geven over het wedstrijdzeilen in de Laser op hoog niveau. Voorafgaand aan deze presentatie zal hij de laatste “Mastertraining” voor Laserzeilers verzorgen.

Aanvang lezing 17.00 uur
Aanvang training 13.00 uur

De inschrijving voor de training staat open voor alle Laserzeilers en begint om 13.00 uur met de voorbespreking. De boten moeten dan opgetuigd zijn en de zeilers omgekleed zodat we daarna snel het water op kunnen gaan.

Het is mogelijk om voor deze laatste training nog in te schrijven. Er wordt een vergoeding gerekend van € 15,00. Opgeven bij Mark ten Broecke via email hidden; JavaScript is required.

Rond 17.00 uur zal Duko, lid van het Team Delta Lloyd Talentplan van het Watersportverbond voor alle belangstellenden zijn verhaal houden over het wedstrijdzeilen in de Laser op hoog niveau. Uitleg over voorbereiding, conditietraining, voeding, materiaal en trim komen aan de orde. Natuurlijk zal video- en fotomateriaal niet ontbreken.