Om goed voorbereid mee te doen aan de Boterletter zal vijf weken achtereen op zondagmiddag worden getraind onder begeleiding van een ervaren coach.

Het doel van de training is om iedere deelnemer in de gelegenheid te stellen te werken aan boat handling, tactiek en wedstrijd inzicht.

De middag start met een voorbespreking om 13.00 uur waarna van 13.30 tot 15.45 uur wordt gevaren met aansluitend aftuigen, een nabespreking en evalueren aan de bar.

Op zondag 26 november wordt de training door Duko Bos en Niels Broekhuizen gegeven waarna zij hun verhaal zullen houden over wedstrijdzeilen in de Laser op hoog niveau. Uitleg over trim, voorbereiding, training etc.

De trainingen vinden plaats op de volgende zondagen: 29 oktober, en 5,12, 19 en 26 november en staan open voor alle Laserzeilers (dus niet alleen masters!!)

Inschrijven doe je voor de gehele serie, waarvoor een vergoeding wordt gerekend van € 65,00 per deelnemer.

Via deze link krijg je toegang tot de inschrijfmodule en kun je ook de betaling verrichten. Voor eventuele vragen of opmerkingen graag een e-mail sturen aan email hidden; JavaScript is required