Het is alweer ruim een week geleden dat onze tweede JZO-week 2017 is afgelopen. De weken zijn voorbij gevlogen ondanks het wisselvallige weer!

Op maandag barstte de strijd los om de Kralingse Plas tussen zes verschillende volkeren: het leger, de wiermonsters, de Romeinen, de boeren, de piraten en de bouwvakkers. Voordat de strijd uit de hand kon lopen, greep de ordehouder in en zij stelde voor om eerlijk te strijden om de Kralingse Plas.

De rest van de week werden er spellen gespeeld om grondstoffen te verdienen waarmee je een haven kon bouwen. Het volk dat aan het eind van de week de meeste havens had geopend, had gewonnen.

We hebben een eetproef gedaan, een bootcamp afgelegd, vissen gevangen, peddelend een estafette afgelegd en we hebben ons natuurlijk helemaal uitgeleefd op de bonte avond waar we in een ‘goet foud’ outfit hebben geschuifeld, gedropveterd en natuurlijk heel veel gedanst. De bonte avond werd pas helemaal bont toen een instructeur door een andere instructeur ten huwelijk werd gevraagd. Zonder aarzeling zijn zij de volgende dag gelijk in ‘de huwelijksoptimist’ gestapt.

Na de hele week strijden heeft het leger met vlag en wimpel de strijd gewonnen en mag zich dan ook eigenaar van de Kralingse Plas noemen!

Kortom, het was een geslaagde week met zeilen, spellen, liefde en vooral heel veel lol! En om alle herinneringen weer op te halen onderstaand de foto’s.

Maandag:
https://goo.gl/photos/92M3e9jZwk8AejRb7
Dinsdag:
https://goo.gl/photos/gWWRWu6hrHuR4i7f6
Woensdag:
https://goo.gl/photos/nByuxaGBf7eTUZgZA
Donderdag:
https://goo.gl/photos/E6zCwQbPTriWxhsWA
Vrijdag:
https://goo.gl/photos/U2hcFB67PjabvVNEA
Tot volgend jaar!

Emma Dieleman