Op zaterdag 1 juli was het de beurt aan de RZV om de Combi Rotterdam te organiseren, een serie van 8 wedstrijddagen waarbij plezier en sportiviteit voorop staan.

Er werd op twee banen gevaren: de A-baan met Optimist A, Optimist B en Splash, de B-baan met de Optimist C en D.

Op baan A wist wedstrijdleider Niels ondanks de nodige winddraaiingen vier prima wedstrijden neer te zetten. ’s Morgens regende het nog wat en stond er windkracht 2, ’s middags brak niet alleen de zon door maar nam de wind toe tot krachtig. Een prima dag dus met verschillende omstandigheden.

Op baan B kreeg wedstrijdleider Peter het voor elkaar om ’s morgens drie wedstrijden en ’s middags nog twee wedstrijden te varen. Door de kortere banen hadden de beginnende wedstrijdzeilers een mooie dag waarin veel geleerd werd.

Er werd hard gestreden om de prijzen. William Zielinski en Bink Kats wonnen allebei de tweede prijs in respectievelijk de Optimist A en Optimist D. Klik hier voor alle uitslagen of kijk op de website van Combi-Rotterdam.

Dankzij de vele vrijwilligers en de sportieve zeilers was het een geslaagde dag.