De voorjaars selectiestand van de Optimist Class Association is zondag na de United 4 Sailing in Workum bekend gemaakt. Team Rotterdam heeft het goed gedaan!

Vanuit Team Rotterdam hebben William Zielinski (RZV) en Susanna Lap zich geselecteerd voor het Regatta Team. Luuk ter Haar, Stijn van der Valk (RZV), Floris Nagtegaal, Suzanna Lap en William Zielinski  (RZV) hebben zich geselecteerd voor de Optimist Club Nederland Top 40 Clinic in Medemblik.

Finn Kats heeft een plaats verdiend om Nederland tijdens het Wereldkampioenschap Optimist in Thailand te vertegenwoordigen.  Dit evenement vindt plaats van 11 tot en met 21 juli in Thailand. Een prachtige prestatie. We feliciteren hem en wensen hem veel succes daar!

De selectiestand is hier terug te lezen: http://optimist.nl/nieuws/selectiestand/