Met 33 Lasers, 5 Olympiajollen en een draaiend windje had het comité de handen vol. Maar met de U-vlag lukte het toch de Lasers in twee keer weg te starten.

Tim leidt het klassement gevolgd door Tom v.d. Starre. De familie Bol kwam deze woensdag ook uit de kast met super resultaten. Christopher zette twee eerste plaatsen neer. Jurriaan stapte na een lange tijd niet gezeild te hebben in de Laser en zeilde de eerste wedstrijd naar een achtste plaats, net achter Nic. De tweede wedstrijd eindigde hij net achter Christopher en werd tweede. Bij de Olympiajollen heeft Ton Op de Weegh de leiding overgenomen van Henk de Groot.

Na afloop weer heerlijk gegeten. De tafel wordt steeds langer en dat maakt de avond niet alleen sportief maar ook reuze gezellig. Om de komende woensdagen niet al te laat aan tafel te kunnen schuiven verzoekt Hennie iedereen even voor de wedstrijd bij hem te melden of hij mee wil eten zodat hij de nodige voorbereidingen op tijd kan treffen.

De woensdagavondserie in het voorjaar loopt vanaf 3 mei tot en met 12 juli met een open inschrijving waaraan iedereen nog kan deelnemen. Start vanaf 19.00 uur. Inschrijven via website.

Een aantal zeilers hebben zich nog niet ingeschreven. Verzoek aan hen is om dit nog snel te doen.

Klik hier voor de uitslagen.