Graag nodigen wij alle leden alvast uit voor een mooie dag met “voor elk wat wils” op de RZV op zaterdag 17 juni 2017.

Op die dag combineren wij de viering van het 105-jarige lustrum met de inmiddels bekende RZV-familiedag. Verspreid over de dag zullen er op de vereniging en op de Plas activiteiten plaatsvinden voor jong en oud.

Er komt een gevarieerd programma met altijd wel iets  dat je aanspreekt, van het zeilen van een wedstrijd of gewoon een rondje varen tot een wijnproeverij toe.  Maar je kunt ook gewoon voor de gezelligheid komen en genieten van de activiteiten!

En natuurlijk sluiten we de dag af met de bekende Braai! En daarna gaat in de avond de muziek een tandje harder en dansbaar…

Of het clubgebouw je tweede thuis is of je er misschien al jaren meer niet bent geweest: we nodigen je bij deze van harte uit om met ons deze leuke dag te komen vieren. Verdere invulling van het programma volgt, maar zet de datum alvast in je agenda! En familie of vrienden mogen zeker meekomen.